Gy.i.k.

(A válaszokért kattintson a címek melletti + ikonra.)

Mennyi ideig tart az építkezés?

Hagyományos téglából 7-10 hónap az első kapavágástól, a kulcsátadásig. A súly miatt az alapoknak időre van szükségük, hogy egyenletesen vigyék át a terhelést a talajra.

 

Mennyi pótmunkára lehet számolni?

Azért fontos a részletes igényfelmérés, hogy csökkentsük a pótmunkák mennyiségét. Ezért is adjuk meg ilyen részletesen az általunk javasolt műszaki tartalmat. Ettől el lehet térni, és azt célszerű előre egyeztetni. Nagyon fontos az alapos előkészítési, egyeztetési fázis.

 

Mennyi ideig tart a tervezés?

A tervezés 1-2 hónapos folyamat. Ennek során kell alaposan végiggondolni és egyeztetni az alaprajzi, tartalmi, és látványbeli kérdéseket.

 

Ki intézi a közműbekötési ügyeket?

A közmű bekötéseket alanyi módon a telek tulajdonosa intézi. A kalkulációink a tervezett épülettől 1m-re lévő végpontok bekötésével kalkulált.

 

Miért nem javaslunk gázközmű bekötését?

Az épület hőszigeteltségi szintje  miatt nagyon alacsony a fűtésigénye, ezért a villanyfűtés a legjobb megoldás. Ekkor kiesik a gázellátás is, mint kockázati tényező. Az elektromos fűtés jól szabályozható.

 

Miért javaslunk napelem opciót?

10-12 KW-os teljesítményű napelem kapacitás kiépítése 4-5 MFt. Ezzel elérhető, hogy egy kb. 100m2-es ház elektromos energia mérlege közel nullszaldós legyen. 2021-től csak legalább 25%-ban megújuló energiafelhasználású épületeket lehet építeni. Ez a legolcsóbb és leghatékonyabb és a legkisebb karbantartási költséget jelentő megoldás.

Mivel add többet a VATTAYFLATS más versenytársainál?

Elsősorban a kiszámíthatóságban, a minőségellenőrzésben, és a megrendelőkkel való együttműködésben tartjuk magunkat élenjáróknak. Több, mint 15 éves építőipari tapasztalatunk és az általunk felépített, felújított több, mint 150 lakás alapján tisztában vagyunk vele, hogy az építkezés egy család részére évtizedekre biztosítja a környezetet. Fontos, hogy a folyamat örömteli és pozitívan emlékezetes legyen. Nem titkolt célunk, hogy egyik megrendelőnk adja át a jó hírünket a másik potenciális megrendelőnek. 

 

Alapozás - Apartman hotel generálkivitelezés
Családi ház építése Velencén - Ytong falazás
Falazás - Apartman hotel építkezés
Tetőszerkezet építése

Kapcsolat

Vattay Péter
(+36) 30 200 7099

vattayp@gmail.com

Vattay Kristóf

kristofvattay@outlook.com

Székhely:

Lakásotthon Kft., 1027 Budapest, Lipthay u. 9.

Kérdése van? Ajánlatot kér?

Adatvédelem*

Call Now Button